CONTACTINFO   //   TEL +31 [0]10 426 46 72   //   MAIL sales@hosmanvins.nl

een wereld van wijn
Baltasar Gracián Blanco 'El Discreto' Bodegas San Alejandro
Spanje 2015 - Aragon
€ 7.95
fris, mild, fruitig, bloemig, kruidig

Een breed assortiment van hoge kwaliteit

'You have only so many bottles in your life, never drink a bad one' - Len Evans

Wie Hosman zegt, zegt wijn, wijn, wijn. Wijn uit de oude, wijn uit de nieuwe wereld. Wijn uit de Bourgogne, wijn uit de Bordeaux. Wijn uit Italië, wijn uit Spanje, Duitsland en Oostenrijk. Wijn uit Australië, wijn uit Nieuw-Zeeland, Californië, Chili, Argentinië en Zuid-Afrika. Wijn om te bewaren, wijn om nu mee te kinken. Wijn die het leven kleurt, wijn die de smaak verwent. Hosman; wijnimporteur en -connaisseur. Een bezoek aan zijn kelders is een wandeling in de wereld van de wijn, op elk moment van de dag de moeite méér dan waard.

MOD_HOSMAN_NIEUWS_NAME

Voorjaarsproeverijen 2018

Je bent weer van harte welkom om in te schrijven voor onze voorjaarsproeverijen 2018. Hieronder vast wat praktische informatie over de proeverijen:

De voor- en najaarsproeverijen zijn bedoeld als oriëntatie op de wijnaankopen van wijnliefhebbers. Deelnemen biedt een unieke persoonlijke wijnverkenning met als doel het aanschaffen van wijn die je graag thuis drinkt, graag deelt met vrienden en die je graag als beste combineert met je kookkunsten. Deelname aan deze breed opgezette proeverijen is kosteloos. In ruil daarvoor zouden wij het zeer op prijs stellen indien je een aankoop doet van minimaal 6 flessen per persoon.

Om de wijnen in de meest optimale vorm te kunnen proeven, dan begin je het beste zo vroeg mogelijk. Je bent welkom tussen 12.00 en 17.00 uur. NB. na 16.30 uur maken we geen nieuwe flessen meer open.

Het aantal wijnen dat ter keuring open staat is zeer groot. Indien je er veel wenst te proeven, dan staan er op verschillende plaatsen spuugbakken, zodat je de wijn niet, of niet helemaal, hoeft te consumeren.

In deze proeflijst die je bij aanvang krijgt zit tevens een bestellijst. Hierop kun je je bestelling noteren. De bestellijst kan je bij ons inleveren, de proeflijst kan je mee naar huis nemen. 

Wil je een bestelling plaatsen vul dan het gewenste aantal (in flessen) achteraan de regel van de gekozen wijn in. Na betaling bij de kassa, kunnen onze medewerkers zo je bestelling verzamelen. Lukt het niet om je bestelling op dat zelfde moment mee te nemen of lukt het ons niet om je bestelling binnen een redelijke tijd klaar te zetten, dan kunnen wij je bestelling ook thuis bezorgen of voor klaarzetten voor afhalen.

Bij bestellingen vanaf 200,00 euro binnen de regio Rotterdam, is bezorgen kosteloos. In andere gevallen vragen wij om een bijdrage in de bezorgkosten van 10,00 euro. Wij nemen contact met je op om een aflevermoment met je af te spreken.

Heb je tijdens de proeverij andere vragen of opmerkingen dan kan je je natuurlijk altijd wenden tot een van onze medewerkers.

Wij wensen je een boeiende wijnreis vol interessante ontdekkingen!